Samtext

Tekstforfatter

Vi har tekstforfattere som skriver for dig når du ikke selv har tid – eller når du ikke kan finde de rigtige ord.

 

Har du ikke en tekstforfatter, men arbejder med at markedsføre virksomhedens produkter og tjenester? Så ved du også dette: Du konkurrerer med andre om læsernes opmærksomhed, og den konkurrence er knivskarp. Derfor skal du:

  • have tekster der sælger
  • have blogindlæg som rent faktisk bliver læst
  • ligge højt i Google-søgninger
  • have fremragende tekster på virksomhedens hjemmeside
  • have indhold som er virkelig interessant

Hvorfor bruge en professionel tekstforfatter?

Dårlige tekster bliver ofte set ned på og sætter brandet og virksomheden i et dårligt lys. Det er de fremragende tekster som bliver husket og har effekt. (Undtagelsen er når teksten er så dårlig at den bliver genstand for opmærksomhed – hvis det da er rigtigt at negativ omtale er bedre end ingen omtale, og derfor god reklame.) Bruger du vores tekstforfattere, skriver vi tekster som bliver set op til. Vi bruger vores kompetence til at give dig resultater. Hvad enten du vil sælge, forsvare, informere, underholde eller ligge højere på Google – vi står klar til at hjælpe dig!

Kvalitet er kongen

Internettet sover aldrig, og mange tror at det først og fremmest er kvantitet der gør dig synlig. Men kvalitet er stadig kongen, af to grunde: Den ene er at teksten skal være god, unik og søgemaskineoptimeret for at siden kommer til at rangere højt i Google-søgninger. Den anden er at teksten skal bidrage til konvertering, altså være handlingsudløsende, og i så fald skal den virkelig være interessant i læserens øjne. Dette gælder selvfølgelig ikke bare reklame, men enhver tekst du publicerer. Vores tekstforfattere diskuterer, kritiserer, kvalitetssikrer og korrekturlæser alt hvad de skriver, netop for at levere de tekster der troner i toppen af søgningerne.

Samarbejde er dronningen

At skrive en god tekst er et håndværk som kræver både erfaring og talent at mestre, og det kan også tage meget tid hvis du skal gøre det på egen hånd. Så kan det være bedre at benytte sig af en fagperson som arbejder med tekster hver eneste dag, og som arbejder sammen med andre. En fremragende, fejlfri tekst er et samarbejdsprojekt – udover at tekstforfatterne sparrer med hinanden, bliver den også gennemgået af en korrekturlæser. Denne gennemgang går hurtigt, og teksten bliver altid fejlfri.

Snak med os

Snak med vores projektleder Charlotte33 60 57 90. Få en god og uforpligtende samtale, og fortæl hende om hvad du gerne vil have skrevet.

 

Et vigtigt PS

Gode tekstforfattere i Danmark har en solid uddannelse. Og de er selvfølgelig meget dygtige til at udtrykke sig skriftligt. Men en fremragende tekstforfatter har tillige en overflod af alt det andet: humor, galskab, kulturel radar, sociale antenner, intelligens – alt det som kan opsummeres i begrebet talent. Og vigtigst af alt, en enestående evne til at udtrykke dette i form af tekst. Det er præcis der teksten begynder at leve, og din læser læner sig frem i stolen!

“Tekstforfattere som brænder for at levere de allerbedste tekster.”
Samtext logo
Samtext Denmark
Strandesplanaden 110, 2.
2665 Vallensbæk
Tlf.: 35 24 99 50