Samtext

Filosofi

VORES MÅL ER AT LEVERE VERDENS BEDSTE TEKSTER.

Hvorfor?

En dårlig tekst bliver ignoreret. En god tekst bliver læst. En fremragende tekst bliver husket, og derudover får den folk til at reagere.

Tekster har også en kraftig signaleffekt, på godt og ondt. Folk vurderer selve virksomheden og virksomhedens produkter ud fra det de læser.

Hvordan?

Ved at sætte de absolut bedste tekstforfattere, journalister og oversættere på opgaven og at sørge for at alt gennemgår en kvalitetssikring som ikke kan overgås af nogen andre.

Vi sætter et eksempel ved at være mere professionelle end andre: Uanset hvor lang tid det tager, eller hvor meget arbejde det indebærer, skal teksten være gennemarbejdet. Ingen går mere op i detaljer end vi gør.

Vores arbejde er baseret på princippet «exchange in abundance»: at give mere end vi får. Kunden skal være sikker på at det han modtager er mere værd for ham, end de penge han betaler for det.

Vi leverer ikke noget fra os som indeholder fejl.

Kvalitetssikringen bliver foretaget på udskrift, ikke bare på skærmen.

Korrekturen bliver udført af en anden person, ud over at skribenten eller oversætteren også læser korrektur på sit eget arbejde. Altid.

Teksten bliver korrekturlæst om og om igen indtil den er fejlfri. Altid.

Denne gentagne korrekturlæsning foretages af alle som er involveret i en tekst, hvor hvert led har den indstilling at han er den sidste instans, og at teksten skal kunne publiceres direkte når han er færdig med den.

Oversættelserne bliver kvalitetssikret af den bedste tilgængelige person som har målsproget som modersmål. Og så bliver de kvalitetssikret en gang til af den bedste tilgængelige person som har kildesproget som modersmål.

Samtext logo
Samtext Denmark
Strandesplanaden 110, 2.
2665 Vallensbæk
Tlf.: 35 24 99 50