Samtext

Reklametekst

«Indledningen er det skæbnesvangre punkt i en brochure. Hvis læseren ikke synes at den er interessant, ryger den kostbare brochure med sikkerhed i papirkurven. Skriv derfor din indledning set ud fra kundens synspunkt, og lad først din egen side af sagen komme til udtryk længere fremme.»

Romilla, Trondhjem, 1916

 

Kunderne møder din virksomhed på en række forskellige platforme – brochurer, plakater, nyhedsbreve, annoncer, hjemmesider, sociale medier. På de fleste af disse er der tekst.

De tekster du har publiceret digitalt, bestemmer hvor højt oppe din hjemmeside ligger i Google-søgningen. Synlighed er det første skridt til at opnå et salg.

Der er dog et par skridt fra det at være synlig og til at opnå et salg, for ikke at sige mange. Du er nødt til at se på hvilken effekt teksten har på læseren, og ikke bare på hvordan reklameteksten skal skrives for at ligge højest muligt i Googles rangering.

Reklametekst = handlingsudløsende tekst

For at sælge produkter er du nødt til at have en reklametekst som er så velskrevet at den virkelig sælger. For at citere Romilla: Reklame er kunsten at give folk oplysninger, sætte deres tanker i bevægelse, vække deres interesse, få dem til at tænke på at købe og beslutte sig for at købe lige med det samme.

Englænderne har udtrykket «The proof is in the pudding». En reklameteksts effektivitet skal måles på hvor meget salg den genererer. Ikke hvor interessant eller sjov idéen er. Ikke hvad udenforstående måtte synes om den. 

Har du ikke en tekstforfatter i huset som kan skrive en god reklametekst? Så har vi måske lige den person som du har brug for. Vi har mange at vælge imellem, og hver enkelt af dem har erfaring inden for forskellige brancher og produktområder.

Tag en beslutning med det samme. Kontakt os nu, så giver vi dig et forslag til det som rent faktisk forvandler opmærksomhed til interesse og interesse til salg: en god reklametekst.

“Reklametekst: Væk læserens interesse!”
Samtext logo
Samtext Denmark
Strandesplanaden 110, 2.
2665 Vallensbæk
Tlf.: 35 24 99 50