Samtext

Jura & kontrakter

Juridisk oversættelse kræver præcision. Hos Samtext har vi kontraktspecialister og professionelle oversættere med juridiske kompetencer.

 

Samtext oversætter juridiske dokumenter, aftaler og kontrakter mellem de fleste sprog. Dokumenterne bliver stemplet af en statsautoriseret translatør i de tilfælde hvor dette er påkrævet.

Præcision er selvfølgelig helt afgørende, men vi ved også at hurtig levering ofte er lige så vigtigt og nogle gange absolut nødvendigt.

Ud over vores dygtige medarbejdere i Nordeuropa har vi derfor også kompetente oversættere tilknyttet som bor i andre tidszoner, og de kan hurtigt og kompetent oversætte alle typer juridiske dokumenter uden for normale danske kontortider.

Vores egne højt kvalificerede medarbejdere oversætter mellem de store verdenssprog, men i dagens globaliserede verden bliver der også mere og mere behov for oversættelse af juridiske dokumenter til og fra nichesprog. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også dette – og I får også en døgnvagt hvis jeres virksomhed har et specielt behov for det.

Lyder dette interessant? Send en e-mail til copenhagen@samtext.com, eller ring på 35 24 99 50!

“Præcision og hurtig levering.”
Samtext logo
Samtext Denmark
Strandesplanaden 110, 2.
2665 Vallensbæk
Tlf.: 35 24 99 50