Samtext

Engelsk

En oversættelse til engelsk skal være lige så god som hvis den var forfattet af en fremragende engelsk skribent. Den skal jo publiceres i dit navn, og det er dit omdømme der står på spil!

 

Oversættere

Alle som oversætter til engelsk hos os, har engelsk som modersmål. Vi har briter, amerikanere, sydafrikanere, australiere og canadiere, og de fleste er bosat i deres respektive hjemlande – hvilket er en fordel når det handler om at holde sig opdateret, og det er især vigtigt når målgruppen er ung og befinder sig i hjemlandet. Nogle af oversætterne er bosat her i Danmark, hvilket gør at de kan tale med danske branchefolk, og at de kender danske forhold ud og ind. Dette mindsker risikoen for at misforstå udtryk som kun kendes af danskere og fx forekommer på dansk radio og tv.

Det er også en faglig fordel at vi ikke kun benytter engelske freelancere. Samtext har også sit eget kontor i Storbritannien med følgende nøglepersoner:

Alistair Gage, autoriseret bogholder fra Ernst & Young, MA (Hons) i svensk og tysk; specialist i oversættelse af årsrapporter og virksomhedsøkonomi.
James Campbell, baggrund som programmør (i 12 år) og webspecialist, oversætter og sprogrevisor.

Fagområder

Hvert år laver vi et stort antal oversættelser til engelsk inden for virksomhedsøkonomi, kontrakter, juridiske dokumenter, it, medicin, landbrug, rejser, og kunstbøger. Samt en række andre og nogle gange meget smalle fagområder.

To råd om engelsk

1. Fortæl os hvilken version af engelsk du skal have oversat til, hvis det er vigtigt. Hvis målgruppen for teksten ikke er indfødte briter eller amerikanere, men den skal læses af en hvilken som helst udlænding, bruger vi «International English» med britisk-engelske ordformer og stavemåde.

2. Til markedsføringstekster er det især vigtigt at du fortæller os hvem målgruppen er. Hvis det er butiksindehavere i Baltikum som skal modtage en engelsk brochure om et nyt produkt, vil vores oversættere ikke bruge samme vokabular som til den samme brochure til britiske butiksindehavere.

Hvad så nu?

Har du en tekst du har brug for at få oversat til engelsk? Ring til os på 35 24 99 50, så får du et godt tilbud! Eller brug dette skema:

  Filstørrelse op til 10 MB.

  “Lige så god som hvis den var forfattet af en fremragende engelsk skribent!”
  Samtext logo
  Samtext Denmark
  Strandesplanaden 110, 2.
  2665 Vallensbæk
  Tlf.: 35 24 99 50