Samtext

Korrekturportal

Synes du at det er alt for tidskrævende at korrekturlæse alle dine dokumenter? Så er Samtexts professionelle korrekturportal noget for dig. Et langt lavere tidsforbrug på godkendelsesrunderne gør det lettere at overholde tidsfristen!

 
Korrekturportal

Approval Manager er et browserbaseret korrekturværktøj.

 

Hvis der er mere end én person der skal godkende et dokument, er det tidskrævende at fordele udskrifter og PDF’er rundt i huset, få dem samlet ind igen, holde orden på hvem, der har rettet hvad, få alle rettelser samlet og lagt ind, og derefter distribuere en rettet version til en ny godkendelse. Alle som har prøvet dette, ved hvor ressourcekrævende det kan være!

Samtexts browserbaserede korrekturportal, Approval Manager, gør det overflødigt at sende PDF’er og udskrifter frem og tilbage mellem forskellige parter for at få en tekst korrekturlæst og godkendt.

Det gør også at du kan returnere rettelser til Samtext uden ekstra arbejde fra din side.

Online korrekturportal i din browser

I en korrekturportal foretages alle rettelser på en og samme hjemmeside som alle parter får tilgang til. Hjemmesiden indeholder alle de nødvendige korrekturværktøjer, den overflødiggør forsendelsen af filer, og alle rettelser bliver udført på et og samme sted med en komplet registrering af hvem der har rettet hvad.

Alle parter vil også kunne se de andres rettelser og diskutere dem med hinanden – i browseren.

Fordi professionel korrektur altid udføres på papir og ikke bare på skærmen, kan du downloade filen direkte fra browservinduet og udskrive den lokalt.

Workflow

Approval Manager er et avanceret sekvensbaseret værktøj som gør at vi kan skræddersy det til ethvert workflow du måtte have, f.eks. når filen først skal til en kreativ leder, derefter til salgslederen for godkendelse af priser og derefter til den juridiske afdeling, før den til sidst skal sendes tilbage igen til den kreative leder.

Når første led har godkendt filen, sendes den automatisk videre til næste led som modtager en meddelelse om dette på e-mail. Send os e-mailadresserne på de forskellige parter og en beskrivelse af workflowet, så konfigurerer vi dette for dig på forhånd.

Filformater

Du kan udføre korrekturen direkte i browseren i filformaterne PDF, AI, JPG, PNG, GIF, TIFF, BMML og BMP.

Vi kan også sende dig et hvilket som helst andet filformat via korrekturportalen som du så kan downloade og åbne på din egen maskine og derefter uploade til browseren igen efter godkendelse.

Funktioner

  • Kan bruges i alle de mest almindelige browsere inklusive Safari, Chrome, Firefox og Internet Explorer – og både på Mac og i Windows
  • Det er virkelig enkelt at lære for korrekturlæseren
  • Indbyggede korrekturværktøjer – pile, streger, bokse, frihåndstegning, kommentarbokse
  • Brugertilpasset arbejdsproces
  • E-mailpåmindelser
  • Visning af kollegaernes rettelser og kommentarer i realtid
  • Komplet historik over alle rettelser, hvem og hvornår
  • Al kommunikation og meddelelser er automatiseret og indbygget
  • Alle brugere har eget brugernavn og adgangskode

Og hvad så nu?

Hvis du har lyst til at teste Approval Manager, så ring til os, og så giver vi dig adgang og uploader en af dine egne filer. Måske er dette din fremtidige korrekturportal!

“Online korrektur er løsningen!”
Samtext logo
Samtext Denmark
Strandesplanaden 110, 2.
2665 Vallensbæk
Tlf.: 35 24 99 50