Samtext

Kundeudtalelser

Burson-Marsteller

«Vores kunder kræver, at vi får tingene gjort med kort varsel. Derfor er vi nødt til at have underleverandører, som gør det samme. Samtext er fleksible og serviceorienterede og leverer kvalitet til den aftalte tid.»

Per Hynne, chef i afdelingen for virksomhedskommunikation, Burson-Marsteller

 

FMC Technologies

«Samtext har både de ressourcer, værktøjer og erfaring, der kræves for at holde sig opdateret med terminologien i vores branche. Vi stoler altid på deres leverancer, uanset tidsfristen og størrelsen af opgaven.»

Tore Natland, Information Manager, FMC Technologies, Kongsberg

 

IMP Nordic AB

«Vi arbejder i et internationalt forlag, som drives på 25 forskellige markeder, så det er vigtigt at finde leverandører, der kan dække vores behov. De afgørende kvalifikationer ved valg af samarbejdspartnere er evnen til at arbejde med langsigtede projekter, fleksibilitet, ekspertise inden for flere fagområder og evnen til at overholde hver eneste tidsfrist. Samtext lever virkelig op til forventningerne, så jeg som senior projektleder kan koncentrere mig om helheden i projektet, i stedet for at skulle tjekke op på hver enkelt ting i hver leverance.»

Kristina Jakobsson, IMP Nordic AB

 

core:workers

«Vi har gennem en årrække brugt Samtext til oversættelsesopgaver på en række sprog. Ofte har vi ikke givet Samtext meget tid at gøre godt med, men de har til trods for dette altid leveret hurtigt og i en fornuftig kvalitet.»

Tue Holmberg, Text & Project Manager, core:workers

 

GroupeSEB

«Samtext er en professionel samarbejdspartner, som vi kun kan give vores bedste anbefalinger. De tilbyder os en fleksibilitet og leveringstid, som vi ikke kan få andre steder. Vi anser det som værende en stor force, at alle opgaver effektivt udføres på tværs af Norden, og kvaliteten er altid i top.»

Mette Hansen, Nordic Product Manager, GroupeSEB Nordic

Samtext logo
Samtext Denmark
Strandesplanaden 110, 2.
2665 Vallensbæk
Tlf.: 35 24 99 50