Samtext Norway

Ansatte

Tekst

Charlotte Damgaard Copywriter & oversætter


Skype: chardam75
charlotte.damgaardnospam@samtext.com

Efter flere års samarbejde med Charlotte som freelance oversætter og copywriter, håndplukkede vi hende for Samtext. Charlottes unikke fokus på kvalitet og kundeservice er et perfekt match for os og vores kunder.

Hun er altid villig til at tage det ekstra skridt der kan resultere i telefonhenvendelser sent på aftenen om hvorfor kunden benytter to vidt forskellige ord om ét og samme produkt på henholdsvis side 2 og 89 i dokumentet. Deadlines er deadlines, og kunden skal naturligvis modtage en korrekt tekst.

Noget af det mest interessante ved Charlotte er at hun er dansker, men at hendes modersmål er engelsk. Hun har boet i 8 lande og har mere end 15 års erfaring indenfor markedsføring. Endvidere opnåede hun det højeste gennemsnit blandt 200 universitetskandidater på sin engelske master i kommunikation – et vidnesbyrd om hendes høje ambitionsniveau.

På hjemmefronten er Charlotte mor til to piger, Sienna og Freya. Charlotte priser sig lykkelig over at de også elsker solskin, havet og alt hvad der har med udendørsaktiviteter at gøre. Der skal jo helst være balance i livet!

Projektledelse

Trine Lossius Borg Projektleder, film


51 88 97 09
trinenospam@samtext.com

Trine er en frisk og produktiv dame som har det godt med at have mange bolde i luften samtidig. Hun har 20 års erfaring med tekstning og oversættelse af dubbing- og voiceover-manuskripter samt lige så lang erfaring bag mikrofonen som fortællerstemme, tegnefilmsdubber og voiceover-artist til reklamefilm og informationsfilm. Dem der voksede op med Lokomotivet Thomas på børne-tv, kan sikkert genkende stemmen.

Trine har også arbejdet som instruktør og projektleder på norsk dubbing af utallige tegnefilm i København.

Trines uhæmmede latter skyldes delvis baggrunden som skuespiller (jo da, Teaterhøjskolen og det hele). Dette er også en del af forklaringen på hendes gode sans for mundtlig formidling, og at hun nogle gange kan være ligefrem morsom at snakke med.

Og for lige at prale lidt af hende: Hun går hele vejen for at holde en deadline og for at kunden skal blive glad for resultatet. Go Trine!

Administration

Trond Samstad Daglig leder


27 14 20 17
trond.samstadnospam@samtext.com

Trond er Samtexts administrerende direktør og manden bag moderselskabet i Oslo samt den videre ekspansion til Sverige, Danmark, Finland, England og Tyskland.

Han grundlagde Samtext i 1991 og har arbejdet med virksomheden på fuldtid siden 1996.

Trond har kryptografi- og befalingskursus fra Søværnet samt mellemfag i socialantropologi. Han er uddannet instruktør og coach i studie- og kommunikationsteknikker og har arbejdet som konsulent i Kværner 1989–96.

Trond sang konstant til han var 12 år gammel, men han er nu gået over til periodevis fløjten. Terrænløb, peanuts, ekstraordinær god rødvin, madlavning, ørredfiskeri med junior og science fiction får ham i højt humør og er det hjertet banker for.

Samtext logo
Samtext Denmark
Metalgangen 9C
2690 Karlslunde
Tlf.: 35 24 99 50