Samtext

Ansatte

Projektledelse

Linda Larsen

Linda Larsen Projektleder for sprogtjenester


78 70 58 84
linda.larsennospam@samtext.com

Hos Samtext taler du med Linda om blandt andet oversættelsesopgaver og korrekturlæsning, som ikke kunne være i bedre hænder.

Interessen for sprog blev for alvor vakt hos Linda, da hun tog grundfag og sidefag i engelsk ved Agder distriktshøjskole i Kristiansand. Hun fulgte op med en tre-årig faglig oversættelsesefteruddannelse ved samme institution, hvorefter livet førte hende til Oslo.

Her ville skæbnen – og sikre sprogkundskaber – at Linda blev en af de allerførste medarbejdere i Samtext, hvor hun var med til at bygge bureauet op fra bunden til at have et par håndfulde medarbejdere og en respektabel omsætning.

Nogle år senere dukkede rejselysten op, og turen gik til Birmingham. Arbejdslivet i UK levede imidlertid ikke op til forventningerne, så næste stop blev otte år i Bergen, hvor Linda arbejdede som dokumentkontrollør og fik tre børn på lidt over to år.

Det gav selvsagt en hektisk hverdag, men Linda indrettede sig på det. Med tiden fik hun dog lyst til at geare op igen på jobfronten, styre oversættelser på alverdens sprog, gribe den røde pen og gå på jagt efter skrivefejl.

Vi er glade for, at ringen nu er sluttet, og at en af de mest solide kræfter, vi nogensinde har haft, er vendt tilbage til Samtext.

Administration

Trond Samstad

Trond Samstad Daglig leder


27 14 20 17
trond.samstadnospam@samtext.com

Trond er Samtexts administrerende direktør og manden bag moderselskabet i Oslo samt den videre ekspansion til Sverige, Danmark, Finland, England og Tyskland.

Han grundlagde Samtext i 1991 og har arbejdet med virksomheden på fuldtid siden 1996.

Trond har kryptografi- og befalingskursus fra Søværnet samt mellemfag i socialantropologi. Han er uddannet instruktør og coach i studie- og kommunikationsteknikker og har arbejdet som konsulent i Kværner 1989–96.

Trond sang konstant til han var 12 år gammel, men han er nu gået over til periodevis fløjten. Terrænløb, peanuts, ekstraordinær god rødvin, madlavning, ørredfiskeri med junior og science fiction får ham i højt humør og er det hjertet banker for.

Samtext logo
Samtext Denmark
Strandesplanaden 110, 2.
2665 Vallensbæk
Tlf.: 35 24 99 50