Samtext

Ansatte

Projektledelse

Linda Larsen

Linda Larsen Projektleder for sprogtjenester


78 70 58 84
linda.larsennospam@samtext.com

Hos Samtext taler du med Linda om blandt andet oversættelsesopgaver og korrekturlæsning, som ikke kunne være i bedre hænder.

Interessen for sprog blev for alvor vakt hos Linda, da hun tog grundfag og sidefag i engelsk ved Agder distriktshøjskole i Kristiansand. Hun fulgte op med en tre-årig faglig oversættelsesefteruddannelse ved samme institution, hvorefter livet førte hende til Oslo.

Her ville skæbnen – og sikre sprogkundskaber – at Linda blev en af de allerførste medarbejdere i Samtext, hvor hun var med til at bygge bureauet op fra bunden til at have et par håndfulde medarbejdere og en respektabel omsætning.

Nogle år senere dukkede rejselysten op, og turen gik til Birmingham. Arbejdslivet i UK levede imidlertid ikke op til forventningerne, så næste stop blev otte år i Bergen, hvor Linda arbejdede som dokumentkontrollør og fik tre børn på lidt over to år.

Det gav selvsagt en hektisk hverdag, men Linda indrettede sig på det. Med tiden fik hun dog lyst til at geare op igen på jobfronten, styre oversættelser på alverdens sprog, gribe den røde pen og gå på jagt efter skrivefejl.

Vi er glade for, at ringen nu er sluttet, og at en af de mest solide kræfter, vi nogensinde har haft, er vendt tilbage til Samtext.

Laura Holt Andersen

Laura Holt Andersen Projektleder for copywriting


33 60 57 90
lauranospam@samtext.com

Det er Laura, der er omdrejningspunkt for kundekontakt, kreative tekstopgaver og -projekter samt content copy, internt og eksternt.

En uddannelse i sprog og kultur på Aarhus Universitet sendte Laura til forlagsbranchen som redaktør på skønlitterære romaner. Det job gav hende også ansvar for at skrive kreative tekster, oversætte og styre kommunikation og sociale medier.

Med andre ord den ideelle ballast som projektleder, social media manager og copywriter hos os i Samtext, hvor hun ud over at arbejde med kundernes tekster også udvikler indhold til opslagene på vores egne onlinemedier i Danmark.

Brugen af ord til at fortælle om alt mellem himmel og jord er noget af det, der fascinerer Laura allermest. Det udnytter hun især, når hun skriver digte, som hun jævnligt får udgivet på både dansk og engelsk.

Sprog brugt kreativt er sprog brugt bedst ifølge Laura, og hun har allerede høstet erfaringer med det meste – fra blogindlæg og linkbuildingartikler til boganmeldelser og bagsidetekster.

Møder man Laura, er hun næsten altid dekoreret i guldsmykker, og iklædt kvalitetstøj fra søsterens butik. Også selv om hun tit vandrer rundt i mark og skov iført gummistøvler og prøver at snakke med vilde rådyr, harer og fugle. Men så langt rækker hendes sprogevner trods alt ikke.

Administration

Trond Samstad

Trond Samstad Daglig leder


27 14 20 17
trond.samstadnospam@samtext.com

Trond er Samtexts administrerende direktør og manden bag moderselskabet i Oslo samt den videre ekspansion til Sverige, Danmark, Finland, England og Tyskland.

Han grundlagde Samtext i 1991 og har arbejdet med virksomheden på fuldtid siden 1996.

Trond har kryptografi- og befalingskursus fra Søværnet samt mellemfag i socialantropologi. Han er uddannet instruktør og coach i studie- og kommunikationsteknikker og har arbejdet som konsulent i Kværner 1989–96.

Trond sang konstant til han var 12 år gammel, men han er nu gået over til periodevis fløjten. Terrænløb, peanuts, ekstraordinær god rødvin, madlavning, ørredfiskeri med junior og science fiction får ham i højt humør og er det hjertet banker for.

Samtext logo
Samtext Denmark
Strandesplanaden 110, 2.
2665 Vallensbæk
Tlf.: 35 24 99 50